Information till dig som köper valp av oss

Vi har beslutat i enlighet med SKK rekommendationer att inte ta emot valpköpare förrän valparna är 4 veckor.
Hör gärna av er via sms +(46) (0)70-521 22 04 eller mail kennel@sniberups.se för att bestämma dag och tid.
Besök mitt i veckan går alldeles utmärkt för oss, då jag är hemma mestadels.

Här på sidan, och under varje tiks valpsida lägger vi ut information om vad som händer under dräktigheten och sedan efter födseln. Vår planering är att fotografera valparna en gång i veckan och lägga ut bilder för er att se.

Valparna kommer att levereras tidgast när dom är 8 veckor försäkrade i folksam + 3 års dolda felförsäkring, veterinärundersökta med intyg, registrerade i Skk, vaccinerade och chippade när dom är 8 veckor och givetvis med skk köpeavtal samt en några rejäla presentpåsar med foder för minst 2 månader, sele som passar valpen och annat som passar när man är valp, dessutom har alla valpköpare 10% rabatt i vår e-handel sniberups.se.
Varje valp kostar 24.000kr ink. ovanstående.
Valpen kan tingas när som helst men vi förbehåller oss rätten att neka köp.

Vill du har kvar valpen hos oss efter att dom är leveransklara  kostar det 100 kr/dygn och då ingår mat och passning.

Vi kan hjälpa till med leverans till när och fjärran på köparens bekostnad liksom ytterligare vaccinationer eller undersökningar.

Vårt avelsmål är att föda upp friska, pigga sällskapshundar av rasen Dansk Svensk Gårdshund med bra mentalitet och en korrekt kroppbyggnad. Dr mentaliteten är det allra viktigaste för oss med hälsa som god tvåa och rastyp efter det.
Hundarna lever med oss i familjen liksom valparna som blir en del av vår vardag med katter, andra hundar, mycket utevistelse och barn.
Valpen har från 6v ålder en egen försäkring i folksam även täcker dolda fel i 3 år, denna överförs på den nya ägaren  vid överlämning och därmed så är hunden försäkrad vid hemresan OCH du har ingen karenstid vi ev bekymmer.
Du som köpare  har 30% rabatt första året och vi rekommenderar att stanna hos Folksam minst första året men gärna de 3 första åren så att OM något mot förmodan skulle hända brukar det vara enklare att ersätta om man har försäkringen i samma bolag som dolda fel försäkringen.
Valparna är även registrerade i djurId och hos Jordbruksverket innan dom lämnar oss.


Hjärtligt välkomna
/Monica Widh och Lars Olof Jönsson
Sniberups Kennel


" Med fokus på friska trevliga familjehundar av rasen Dansk Svensk Gårdshund."