Information till dig som köper valp av oss

Vi har beslutat i enlighet med SKK rekommendationer att inte ta emot valpköpare förrän valparna är 4 veckor.
Det innebär att för denna kull är ni välkomna efter den 5/8-21
Hör gärna av er via sms +(46) (0)70-521 22 04 eller mail info@sniberups.se för att bestämma dag och tid.
Besök mitt i veckan går alldeles utmärkt för oss, då jag är hemma mestadels.

Här på sidan, och under "Valpar 2021" lägger vi ut information om vad som händer under dräktigheten och sedan efter födseln. Vår planering är att fotografera valparna minst en gång i veckan och lägga ut bilder för er att se.

Valparna kommer att levereras tidgast 2 september-21 försäkrade i folksam + 3 års dolda felförsäkring, veterinärundersökta med intyg, registrerade i Skk, avmaskade, vaccinerade och chippade när dom är 8 veckor och givetvis med skk köpeavtal samt en rejäl presentpåse med lite foder, och annat som passar när man är valp.
Varje valp kostar 16.000 kr ink. ovanstående.
Vill du tinga din valp betalar du 2400 kr och dessa betalas inte tillbaka om du ångrar dig. Icke tingade valpar är öppna för köp. Valpen kan tingas när som helst men vi förbehåller oss rätten att neka köp.

Vill du har kvar valpen hos oss efter att dom är leveransklara dvs 5/9 kostar det 100 kr/dygn.

Vi kan hjälpa till med leverans till när och fjärran på köparens bekostnad liksom ytterligare vaccinationer eller undersökningar.
Om du Höftledsröntgar din valp innan den fyller 2 år betalar vi tillbaka 500 kr. (man kan tidigast röntga efter 1 års ålder)

Vårt avelsmål är att föda upp friska, pigga sällskapshundar av rasen Dansk Svensk Gårdshund med bra mentalitet och en korrekt kroppbyggnad.
Hundarna lever med oss i familjen liksom valparna som blir en del av vår vardag, med katter, hästar, andra hundar, mycket utevistelse och barn. Vi har en valpkull försäkring hos folksam som även täcker dolda fel i 3 år väljer du som köpare att fortsätta med Folksam försäkring så har du 40 % rabatt första året.

Hjärtligt välkomna
/Monica Widh och Lars Olof Jönsson
Sniberups Kennel


" Med fokus på friska trevliga familjehundar av rasen Dansk Svensk Gårdshund."