19/2-21 Min mamma (monicas) bor på gården också och hon har hade en katthona som var mellan 20-25 år gammal och hon fick somna in nu i februari pga av skröplighet. Och det visade sig att våran Maja inte riktigt trivdes med en ny kattunge i hemmet, hon kissade i möblerna och var inte helt tillfreds med liggplatser osv. Så sagt och gjort hon fick med sitt klösträd och flyttade in till mamma. Först var hon lite osäker på vilken dörr hon skulle gå in i men nu efter bara någon månad så fungerar det jättebra, hon har adopterat mamma och dom trivs i varandras sällskap, lugnt och behagligt. Hon går ju ut och in som hon vill och det fungerar jättebra.
Katten Conny däremot har trots att han är kastrerad en viss attidyd mot andra katter...dock älskar han vår fina DSG valp Fancy och blir gärna tvättad av henne och leker med henne. 
Så han kommer att få egen dörr in i sadelkammaren med chippläsare så han kan ha fri tillgång till mat där och en varm och go sovplats de gånger han inte vill sova inne hos oss, vilket han givetvis får så länge han uppför sig. Men när parning/jaktinstinkten blir för hög så att han jagar/bråkar med Maja tidigare och nu visar tendenser mot Zoe då åker han ut.