OBS! Jag har skickat ut mail till alla som visat intresse så om du inte har fått något så kan det ligga i din skräpkorg!

Bokade valpbesök efter den 5/8-21 

Torsdag 5/8 fm. Sofie Pettersson med familj
Fredag 6/8 11.00 -14.00 Fia & Henrik Österström
Lördag 7/8 15.00-17.00 Sara Ekstrand med familj
Söndag 8/8 09.30-12-00 Karin Hässler med familj

Sniberups Asta och Shine-Of-Gold 2021 

Asta är parad med Milton som han kallas den 4 och den 6 maj och väntar minst 3 valpar enligt ultraljud gjort den 3/6. Valpar väntas runt v 27 5-11 juli. Detta innebär en repris från hösten 20 om ni vill titta på valparna då.      Asta har Hd grad B höfter och Milton Hd grad A höfter, inavelsgrad 0,4% och HD index 102
Klicka här för att komma till SKK avelsdata för kullen.

Sniberups Asta SE38469/2016

Hon kallas Asta och ägs av Monica Widh, Sniberups kennel. Hon är vår egen avkomma efter vår första hund Aagerups Qlara. Detta är Astas andra kull och vi hoppas den bli lika fin som den förra. Som ni kanske sett planerade vi en annan hane MEN han var inte attraherad av Asta så det var nog inte meningen. Men vi är otroligt glada att få använda fina Milton igen.

Shine-Of-Gold SE 10009/2013

Han kallas Milton och ägs av Petra Nilsson och finns i Örkelljunga. Han har många avkommor och är en härligt glad, social och positiv kille. 

D-kullen födda 8 Juli 2021

Vi hälsar valpköpare välkomna tidigast 5 augusti 2021 när valparna är 4 veckor. Foton kommer att publiceras tillsammans med vikt uppgift varje vecka och lite info om vad som hänt dvs när dom öppnar ögonen, börjar gå osv. Valparna levereras tidigast 2 september då dom är 8 veckor. 
Då är dom registrerade i SKK, veterinärbesiktade, vaccinerade, chippade, avmaskade, dolda fel försäkrade i 3 år hos Folksam. Givetvis skickar vi med en påse med foder, leksaker och lite annat smått och gott.
Man kan tinga valp när som helst om man betalar tigningsavgift på 2400 kr som ej återbetalas om man ångrar sig. 

29/7-21, 3 veckor!! herregud tiden flyger ..

Mycket har hänt i veckan, dom har flyttat, ja bara tvärs över huset :) Från vårt sovrum och in på mitt kontor/hundrum. Ny gummimatta är inköpt och lagts ut på golvet för att skydda det och göra det mer lättstädat. Nya korgar har köpts in, dom har fått 2 st en lite större och en mindre för variation. Dessutom är den stora grejen att dom fått in en låda md konstgräs i för att göra sina behov i/på. Nu hoppas vi att detta skall göra vårat liv lättare och så småningom erat också i form av lättare att få dom rumsrena. Peppar peppar, än så länge verkar det bra. 
Dom har även fått in lite leksaker lämpliga för små valptänder, andra leksaker som ett bollhav och ett babygym dvs en ställning med hängnade leksaker. MEN dom leker bara med varandra än så länge.  Dom äter som hästar och pojkarna har nu passerat ett kilo! Som "tultar" omkring ostadigt men går runt och klättrar i och ur lådorna. Disa är väl den som visat mest personlighet nu, hon "pratar" mycket och gillar att bli klappad och buren en pigg liten tjej. 

D kullen 2 veckor 22/7-2021

Ytterligare en vecka har gått i sömnens och matens tecken, javisst tar dom sig runt i valpbädden medelst hasning. Men några av dom försöker sig på något som liknar att gå men det är vinligt och ostadigt, tur att dom faller mjukt. Ögonen har öppnats på alla även om inte alla har hela ögonen öppet ännu. Dom låter inte mycket mer än lite pip ibland och Asta har låtit Fancy komma lite närmare och till och med hjälpa till att tvätta dom små. Dom behöver ju fortfarande hjälp med att kissa och bajsa genom att Asta slickar dom på kroppsöppningarna. Dom har avmaskats första gången idag och fått sina klor klippta igen. Alla registreringsbevis har kommit tillsammans med info från Folksam ang försäkringen...detta kommer att läggas i era "valppåsar" inför hemresan.

Sniberups Didrik 741 g, letar efter sin familj

Grönt halsband en matglad vit/fawn (rödbrun) hanhund

Sniberups Dion 726 g, prel tingad av Patrik

Turkost halsband en stor 3 färgad (vit/svart/brun) hanhund  

Sniberups Disa  645 g, prel tingad av Fia & Henrik

Lila halsband, en 3 färgad (vit/svart/brun) tik

Sniberups Dexter 734g,  prel tingad av Sara

Mörkblått halsband vit/fawn (rödbrun) hanhund

Sniberups Dalia 622 g, prel tingad av Karin

Rött halsband vit/fawn (rödbrun) tik

Sniberups Daisy 543 g, prel tingad av Sofie

Orange halsband 3 färgad (vit/svart/brun) tik

D kullen 1 vecka 15/7-2021

Sniberups Didrik 530g, letar efter sin familj

Grönt halsband en matglad vit/fawn (rödbrun) hanhund

Sniberups Dion 513 g, prel tingad av Patrik

Turkost halsband  en stor 3 färgad (vit/svart/brun) hanhund  

Sniberups Disa 473 g, letar efter sin familj

Lila halsband, en 3 färgad (vit/svart/brun) tik

Sniberups Dexter 525 g,  prel tingad av Sara

Mörkblått halsband vit/fawn (rödbrun) hanhund

Sniberups Dalia 444 g, prel tingad av Karin

Rött halsband vit/fawn (rödbrun) tik

Sniberups Daisy 366 g, prel tingad av Sofie 

Orange halsband 3 färgad (vit/svart/brun) tik

2021-07-11, 3 dagar gamla

Bild 1  & 2 Sniberups Didrik, hane 340 g            Bild 3 & 4 Sniberups Disa, tik 315 g, Prel tingad/Gunilla

Bild 5 & 6  Sniberups Dexter 341 g       Bild 7 & 8 Sniberups Daisy 281 g  Prel tingad, Sofie

Bild 9 & 10  Sniberups Dion hane, 341 g    Bild 11 & 12 Sniberups Dalia tik, 292 g, Prel tingad Karin